Blog cikkek

Az elmúlt fél évben rengeteg megkeresést kaptunk, hogy ismeretlen eredetű naptárbejegyzések lepték el az iPhone készülékeket. A probléma már bő egy éve létezik, de változó intenzitással zúdítják a felhasználókra ezeket a kártevőket. A hiba forrása...

3 év 2 hónap

Az akkumulátorok az egyik leginkább igénybe vett perifériák a mai okostelefonokban. Az elmúlt években egyre fontosabb cél, hogy növeljék az üzemidőt, de ilyen teljesítményű hardverek mellett sajnos el kellett búcsúznunk az akár egy hetes üzemidőtől. Nincs ez másképp az Apple telefonjaival sem.

6 év 6 hónap

Az Apple számítógépeit (iMac, Macbook és Macbook pro, a Mac, és a Mac mini régebbi szériái)  még hagyományos merevlemezzel szerelték.

7 év 5 hónap

Következő cikkünket, olyan hibáknak szenteljük, melyek kis odafigyeléssel elkerülhetők, vagy költséghatékonyan megoldhatók lennének, ehelyett tapasztalataink azt mutatják, hogy legtöbbször az ügyfelek egy része összevárja a hibákat, és már csak a teljesen használhatatlan, több sebből vérző készülékkel érkezik szervizünkbe.

7 év 6 hónap

A 2016.09.23-i magyarországi start napján úgy éreztük, hogy ideje górcső alá venni, hogyan is fest belülről és mikre képes az Apple új zászlóshajója az iPhone 7.

7 év 6 hónap